Serveis

TV

Tenim una àmplia gamma de Smart TV LED i OLed. Pantalles en diferents formats i tamanys. Televisors en 3D i connectivitat a internet. L’assesorem en quin és el model més adequat a les seves necessitats i característiques de la sala.

Àudio

Li proporcionem solucions per a proporcionar-li la màxima qualitat acústica a casa seva, per aixó li oferim una completa serie de sistemes multiroom, tant per IP com matricials.

Home Cinema

Li projectem un Home Cinema adequat a les seves necessitats. Tenim una gamma variada de projectors i pantalles de projecció. Tenim una àmplia gamma de solucions d’àudio per a disfrutar dels efectes de les seves pel•lícules preferides. Tenim equips 3D per reproduïr els efectes més espectaculars. Nosaltres li posem fàcil, disfruti a casa com en un cinema!

Integració A/V

Som integradors i instal•ladors de sistemes de control. Us proporcionem la possibilitat de controlar casa seva i els sistemes audiovisuals a través d’un únic comandament. Controli, llums, tv, persianes, audio… des d’un iPad.

Videowalls

Projectem videowalls per a tot tipus d’úsos. Publicitat, informació, control… Una bona solución quan volem treballar en format gran o multipantalla.

Sales audiovisuals i de videoconferències

Per a empreses, hotels, auditoris, centres formatius, etc. Una bona sala permet desenvolupar una presentación de forma més dinámica, interactiva i eficient. Per això oferim solucions en audio, projecció, control d’il•luminació, traducció simultània, vidoconferències i sistemes de col·laboració.

ICT

Estem inscrits com a empresa instal·ladora en el Registre d’Instal•ladors de Telecomunicacions de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya amb el número 226.

Porters

Instal·lem i reparem tot tipus d’instal•lacions de porters i videoporters. Treballem tant en àmbit particular, comunitats i empreses.

LOEWE Gallery

Som distribuïdors oficials de la marca LOEWE. Tenim tota una zona exclusiva en la botiga. És el LOEWE Gallery Girona. LOEWE és una marca alemanya de gran prestigi internacional. Visiti el nostre LOEWE Gallery.

CTTV-Control accessos

Li oferim una gamma de serveis de seguretat. Des del més bàsic sistema de videovigilancia fins a control d’acessos per codi, biometría, i claus electroniques.

Digital Signage

Estem espeacialitzats en la publicitat audiovisuals. Projectem la millor solució per a la teva publicitat.

Projectes a mida

Tenim departament tècnic propi per a la realització i seguiment dels projectes. Això ens permet una adaptació més eficient a les necessitats dels nostres clients.